Uutiset

Uutiset

 

MRP Matila Röhr Productions Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen elokuva-alan kokemuksen omaavaa taloushallinnon assistenttia.  

 

Taloushallinnon assistentti avustaa talouspäällikköä seuraavilla osa-alueilla: laskutus, osto- ja  myyntireskontra, kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätöksen tekeminen, viranomaisilmoitukset, tuotantojen budjettiseuranta- ja raportointi eri tahoille mm. Suomen Elokuvasäätiölle ja kansainvälisille rahoittajille. Taloushallinnon assistentin vastuulla on myös muita hallinnollisia tehtäviä sekä yleisiä toimistonhoitoon liittyviä tehtäviä mm. toimistotarviketilaukset.

 

Työ edellyttää, että olet työskentelyotteeltasi tarkka, itsenäinen ja vastuuntuntoinen. Olet luonteeltasi innostuva ja itseohjautuva sekä hoidat annetut tehtävät loppuun. Koska kyse on pienestä yhtiöstä, yrittäjähenkinen joustaminen ja ryhmässä työskentelyn taito edesauttaa tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. On eduksi että olet numerotarkka mutta hyvä jos hallitset myös suuremmat kokonaisuudet ja pystyt hahmottamaan liiketoiminnan ja numeroiden yhteyden. Sujuva englanninkielen taito on ehdoton  edellytys ja ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä energisen ja luovan työympäristön.

 

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 24.8.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Jackson Hole Wildlife Film Festival on julkistanut vuoden 2017 kilpailun finalistit: Järven tarina  kilpailee arvostetusta Special Jury Awardista kolmen muun ehdokkaan kanssa. Arvostetun kilpailun 25:ttä eri palkintoa tavoittelee tänä vuonna lähes 1000 kilpailijaa. Finalistit on valinnut kansainvälinen tuomaristo, johon kuuluu yli 150 jäsentä. Osana valintaprosessia tuomarit katsoivat 3500 tuntia maailman parhaita luontoelokuvia ja -ohjelmia.

 

Voittajat julkistetaan 28.9.2017 Grand Teton Awards –palkintogaalassa Jacksonissa Wyomingissa. Palkintoseremonia on osa kuusipäiväistä elokuvafestivaalia ja tiedemediakonferenssia, joka pidetään Grand Tetonin kansallispuistossa sijaitsevassa Jackson Lake Lodgessa 24.-29.9. Osallistujien joukossa on innovatiivisia elokuvantekijöitä, organisaatioita, tutkijoita, toimittajia ja muita alan edelläkävijöitä eri puolilta maailmaa. Joka toinen vuosi järjestettävää luontoelokuvafestivaalia pidetään maailman arvostetuinpana tämän alan kilpailuna.

 

“Minulle merkillepantavinta tänä vuonna on tekijöiden henkilökohtainen ote tarinoihin,” kertoo festivaalin johtaja Lisa Samford. “Se kertoo genren voimallisuudesta ja henkilökohtaisten tarinoiden merkityksestä elokuvakerronnassa.”

 

Vuoden 2017 voittajan valitsee arvovaltainen kansainvälinen jury.

 

Special Jury Award –kategorian finalistit:

 

Tale of a Lake / Järven tarina
MRP Matila Röhr Productions

Bird of Prey
Cornell Lab of Ornithology One Hundred Days of Solitude
Wanda Films

The Last Animals
Atlas Films, for Foxtail Entertainment, The British Film Company, Diamond Docs

To Skin a Cat
Scholars & Gentlemen for Panthera

 

JHWFF: Alansa ykköstapahtumana tunnettu Jackson Hole Wildlife Film Festival tuo yhteen suuren joukon alan merkittävimpiä toimijoita. Yli 750 kansainvälistä toimijaa osallistuu kahden vuoden välein järjestettävän tapahtuman laite-esittelyihin, seminaareihin ja huippuluokan elokuvanäytöksiin.

Festivaalin kansainväliseen johtokuntaan kuuluvat Animal Planet, BBC Studios Natural History Unit, Discovery Channel, Disneynature, FujiFilm Optical Devices/Fujinon Lenses, Gorongosa Foundation, HHMI/Tangled Bank Studios, Kansainväinen eläinsuojelusäätiö IFAW, Maailman luonnonsäätiö, Nat Geo WILD, National Geographic Society, The Nature Conservancy, Nature, Thirteen/WNET, Off the Fence Productions, PBS, Sony Electronics, Terra Mater Factual Studios/Cinemater, The Science Channel, SVT, UNIVERSUM/ORF, VER, Vulcan Productions ja WGBH.

 

Suomessa Järven tarina –luontoelokuvan levittää Oy Nordisk Film Ab.

 

Lataa Järven tarinan lehdistömateriaali täältä:  http://www.filmikamari.fi/pressit/

Käyttäjätunnus: press Salasana: noutaja

Klikkaa ylhäältä ELOKUVAT > ENSI-ILTANSA SAANEET > J >Järven tarina

 

Lataa EPK-materiaali ja TV & RADIO klipit täältä:

ftp://share.matilarohr.com

Käyttäjätunnus: jarventarina Salasana: klipit

 

Lisätietoja:

Marko Röhr
Tuottaja, MRP Matila Röhr Productions Oy
0400 416 634
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">marko.rohr (at) matilarohr.com

 

Haemme 20-45 –vuotiaita miesavustajia studiokuvauksiin Helsingissä pe 25.8. Kuvaukset alkavat klo 8.00 ja kestävät koko päivän. Kyseessä on historiallisiin tapahtumiin perustuvan dokumenttielokuvan kuvaukset.

Tarjoamme avustajille ruuat ja hienon mahdollisuuden päästä tutustumaan studiokuvauksiin. Palkkioksi annamme myös kaksi elokuvalippua.

Lisätietoja ja hakemukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1931 Pohjanmaa. Amerikasta Suomeen palannut Jussi Ketola haetaan yöllä kotoaan ja kuljetetaan mustien autojen kyydissä itärajan pintaan. Siellä hänet aiotaan ampua sosialistiksi syytettynä. Ketola pääsee livahtamaan murhaajilta ja juoksee yli rajan Neuvostoliiton puolelle. Rajan takana Neuvostoliiton valtiollinen poliisi NKVD ilmoittaa Suomeen hänen kuolleen, antaa hänelle uuden henkilöllisyyden ja lähettää vakoilijaksi amerikansuomalaisten asuttamaan kolhoosiin. Yhdessä Amerikasta vapaaehtoisesti Karjalaan saapuneiden siirtolaisten kanssa Ketola rakentaa työläisten paratiisia ja saa hetken kokea onnea. Stalinin vainojen myötä paratiisi muuttuu helvetiksi, jossa Ketola mieluummin ottaisi kuulan kalloonsa kuin eläisi, mutta kuolemaapa hänelle ei sallita. Ketola näkee ja kokee asioita, jotka ovat kuolemaakin pahempia.

 

NELJÄ ELEMENTTIÄ -dokumenttielokuva on matka neljään klassiseen elementtiin ainutlaatuisten ihmisten kautta. Elokuvan päähenkilöiden unohtumattomat tarinat kertovat ystävyydestä ja unelmista, syntymästä ja kuolemasta. Ihmisistä äärimmäisten kokemusten ja suoritusten takana.

 

Neljä elementtiä elokuvateattereissa 17.3.2017 alkaen.