Pioneer –sukellus meren syvyyksiin sukelsi vauhdilla pintaan Norjan katsojatilastojen ykköseksi.

Pioneer -traileri

Rölli ja kultainen avain DVD ja Blu-Ray nyt kaupoissa!

Rölli ja kultainen avain kaupoissa

Metsän tarina julkaistaan DVD:llä ja Blu-Ray:na 31.10.2013!

Metsän tarina kaupoissa 31.10.2013.

perjantai, 01 marraskuu 2013 00:00

TULE AVUSTAJAKSI KUVAUKSIIN!

Vadelmavenepakolainen –elokuvan kuvaukset rantautuvat Ruotsista Suomen puolelle marraskuun lopussa.Tarvitsemme kaikenikäisiä, -näköisiä ja -kokoisia avustajia Helsingissä kuvattaviin kohtauksiin.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa ikäsi, kokosi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.  Liitä mukaan kuva itsestäsi ja lähetä hakemus osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuvauksien ajankohta on ma 25.11. – ke 27.11. ALUSTAVAT ajat avustajille päiväkohtaisesti:

Ma klo 16-22, Ti klo 12-15 ja Ke klo 10-19.

Lähde kanssamme mukaan elokuvantekoon yhtenä tai useampana päivänä! Palkkio avustajalle on 2 leffalippua per kuvauspäivä.

Mikko Virtanen vihaa kaikkea suomalaista. Hän on lapsuudestaan asti halunnut vaihtaa ahdistavan hiljaisuuden, selkäsaunan, kossun ja puukkotappelun ruotsalaiselämään, vakuutusturvaan, jääkaappikylmään piimään ja Abbaan.

Vadelmavenepakolainen -elokuva pohjautuu Miika Nousiaisen kirjaan ja elokuvaa kuvataan Göteborgissa ja Helsingissä. Pääosissa nähdään Jonas KarlssonJosephine Bornebusch ja Frida Hallgren. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jarmo MäkinenArmi ToivanenTommi KorpelaKari-Pekka Toivonen ja Elina Knihtilä.

Elokuvan ohjaa Leif Lindblom. Käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Daniel Karlsson ja Erik Ahrnbom. Elokuvan ensi-ilta on tammikuussa 2015.